Lainaa 900 euroa - nopeasti pankkitilille

Aina elämä ei mene kuin Strömsössä, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pieni tai vähän isompikin laina voi tulla tarpeen. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 900 euroa lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on yksinkertainen. Lainapäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainan omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 900 € laina kertamaksuna  1021,50 €
 900 € laina kk-erissä

 135,56 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 900 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot ja lainat sopivat pieneen, hetkelliseen rahantarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin reagoimaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin rahasummalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla pystyt nostamaan pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 900 € lainaa haetaan

 

Ehkä integroitu uuni meni rikki tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa helpon ja pikaisen avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 800 euron ja 1000 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.