Kulutusluotto on tukenasi arjessa

Jokainen tarvitsee joskus elämässään taloudellista tukea. Netistälainaa.fi kulutusluotto on joustava vaihtoehto, kun tarvitset 100 € - 2 250 € lainaa arjen menoihin. Kulutusluotto auttaa sinua saamaan tukea taloudelliseen tilanteeseen edullisesti ja nopeasti. Kulutusluoton etuina ovat luoton nopea saatavuus ja lainan hakeminen on turvallista.

Kulutusluottoa heti tilille yhdellä lainahakemuksella

Täyttämällä lainahakemuksen huolella varmistat, että saat lainapäätöksen mahdollisimman pian, jopa muutamassa minuutissa. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen vastaanotettuasi siirrämme rahat tilillesi 15 minuutin kuluessa. Saat vahvistusviestin, kun rahat ovat tililläsi. Kulutusluottoa voit nostaa kätevästi tekstiviestillä tai online-palvelumme kautta. Tästä voit tutustua tarkemmin nosto-ohjeisiin.

 

Näin saat kulutusluoton heti tilillesi

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma
  2. Täytä lainahakemus huolellisesti
  3. Lainapäätöksen vastaanotat muutamassa minuutissa
  4. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät heti tilillesi

 

Kulutusluotto - edullinen ja joustava ratkaisu

Netistälainaa.fi tarjoaa kulutusluottoa ilman piilokuluja. Kulutusluoton kuluerittely on havainnollistettu alla olevassa taulukossa, jossa 1500 euron kulutusluotto maksetaan kokonaisuudessaan 12 kuukauden aikana. Kun valitset Netistälainaa.fi kulutusluoton, voit saada jopa 37 kuukautta maksuaikaa lainallesi. Kulutusluoton nostosta veloitamme 12,5 % nostoprovision joka esimerkissämme on 187,50 euroa.

Kulut

Nostoprovisio 12,5 %

Tilinhoitomaksu 9 €/kk

Kuukausikorko 5,95 %/kk

1 500 € joustoluotto kertamaksuna 1 696,50 €
 1 500 € joustoluotto 12 kk-erässä

 219,94 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

Kulutusluotto ratkaisu sinun taloudelliseen tilanteeseen?

Kun kohtaat yllättäviä menoja arjessasi, on kulutusluotto joustava ratkaisu. Netistälainaa.fi myöntää kulutusluottoa vähintään 20-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Voit tutustua lainanhakuun liittyviin kysymyksiin usein kysytyistä kysymyksistä. Arkea ei pysty aina ennustamaan, etkä tiedä, milloin pesukone sanoo palveluksensa irti tai autosta puhkeaa rengas. Kulutusluotto on kätevä apu myös arjen isompiin ja pienempiin hankintoihin, oli suunnitelmissasi sitten lomamatka, uusi kalusto keittiöösi tai muut suuremmat hankinnat.