Pikalaina 100 - 2000€

Pikalaina on 100 - 2 250 € laina, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Netistälainaa.fi pikalaina tarjoaa heti tukea pieniin, yllättäviin menoihin, kuten uuden kodinkoneen tai puhelimen hankinnassa. Pikalainan etuna on ilmainen ja helposti täytettävä lainahakemus. Saat alustavan lainapäätöksen heti, ja mikäli hakemus on hyväksytty, siirrämme valitsemasi lainasumman tilillesi noin 15 minuutin kuluessa.

 

Pikalaina heti tilille - täytä vain lainahakemus

Huolellisesti täytetty lainahakemus käsitellään nopeasti, ja saat lainapäätöksen jopa minuuteissa. Jos saat hyväksytyn lainapäätöksen, siirrämme rahat tilillesi 15 minuutin kuluessa. Pikalainan nostaminen on yksinkertaista, ja voit tehdä noston tarvittaessa suoraan tekstiviestillä. Esimerkiksi jos haluat nostaa tilillesi 1 500 euroa, lähetä tekstiviesti “TF NOSTO 1500” numeroon 16350. Vaihtoehtoisesti voit nostaa rahaa tilillesi online-palvelun kautta.

 

Pikalainan kulut

Joustoluoton ansiosta käytössäsi on jatkuva luottoraja, jossa ei ole piilokuluja. Luottorajan ansiosta voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan, ja maksat vain käyttämästäsi lainasta. Alla olevasta taulukosta näet pikalainalle tyypilliset kulut sekä esimerkin, jossa joustoluotolta on nostettu 1500 € suuruinen pikalaina. Kun nostamasi laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, on joustoluotto sinulle täysin kuluton.

Kulut

Nostoprovisio 12,5 %

Tilinhoitomaksu 9 €/kk

Kuukausikorko 5,95 %/kk

1 500 € joustoluotto kertamaksuna 1 696,50 €
1 500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

219,94 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

Hae pikalainaa kertaluontoisiin menoihin

Pikalaina on sopiva rahoitusmuoto, jos tarvitset lainaa kertaluontoisesti äkilliseen tilanteeseen. Netistälainaa.fi myöntää pikalainaa vähintään 20-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla on oltava vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot sekä suomalainen pankkitili ja henkilötunnus. Pikalainan avulla hoituvat välttämättömät menot mutkattomasti, sillä lainapäätöksen saa hetkessä ja rahat tilille jopa 15 minuutissa.