Lainaa 800 euroa - helposti omalle pankkitilille

Aina arki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pienehkö tai vähän isompikin laina voi tulla tarpeen. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo monien vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 800 euroa lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainapäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 800 € laina kertamaksuna  909 €
 800 € laina kk-erissä

 121,50 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 800 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot sopivat pienehköön, hetkelliseen lainantarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin rahasummalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan avulla voit nostaa pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 800 € lainaa haetaan

 

Ehkä telkkari meni rikki tai lomarahat tulevat vasta kesälomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa vaivattoman ja pikaisen avun mihin tahansa pieneen tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 700 euron ja 900 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.