Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lomarahan maksaminen vakiintui käytännöksi, kun Suomessa sai töitä helposti ja työntekijät saattoivat etsiä loman aikana uuden työpaikan. Lomarahalla kannustettiin heitä palaamaan vielä saman työnantajan palvelukseen. Se on edelleen käytössä useilla aloilla ja ylimääräinen raha onkin osa monien suomalaisten lomabudjettia.
Juhannuksena juhlitaan valoa, keskikesää ja yötöntä yötä. Suomalaisten juhannukseen kuuluvat perinteisesti juhannussauna vihtoineen, juhannuskokko ja juhannustanssit. Juhannusta vietetään usein kesämökillä. Monet tekevät juhannustaikoja, jotka usein liittyvät naimaonneen tai tulevaisuuteen.
Yksi varmoista kesän merkeistä on erilaiset festarit. Ruisrock, Provinssi tai Weekend Festival ovat monelle kesän ehdottomia kohokohtia, kun taas toiset odottavat pieniä vaihtoehtofestareita. Jos et ole vielä ostanut lippuja, vielä ehtii!

Ajankohtaista lainapalvelussamme

NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös juhannuksena. Asiakaspalvelussamme on kuitenkin poikkeuksia juhannuksen vuoksi.
NetistäLainaa-asiakaspalvelu palvelee poikkeuksellisesti perjantaina 8.6.2018, jolloin asiakaspalvelu palvelee klo 8-17 välisenä aikana.
Päätimme laittaa jakoon yhteensä 4 lippua Ruisrockiin, jotka arvotaan kahden onnellisen voittajan kesken. Liput ovat koko viikonlopun peruslippuja, jotka ovat jo loppuunmyyty. Tartu siis tilaisuuteen ja voit voittaa unohtumattoman kesäviikonlopun ystäväsi kanssa!