Lainaa 1000 euroa - nopeasti omalle pankkitilille

Joskus arki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pienehkö tai isokin laina voi tulla tarpeen. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo monien vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 1000 € lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1000 € laina kertamaksuna  1134 €
 1000 € laina kk-erissä

 149,63 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1000 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat ja kulutusluotot sopivat pieneen, hetkelliseen rahantarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin liian lyhyt maksuaika. NetistäLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin reagoimaan kiireellisiin menoihin - isommallakin summalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta luottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla voit nostaa pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1000 € lainaa haetaan

 

Ehkä autosi hajosi tai lomarahat tulevat kuukauden lomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monia kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa vaivattoman ja pikaisen avun mihin tahansa pieneen tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 900 euron ja 1100 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.