Netistälainaa.fi

Netistä lainaa – 2250 euron limiitti

Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, jolloin oma varallisuus ei yksinkertaisesti riitä. Tällöin helpotusta löytyy ulkopuoliselta lainantarjoajalta. Netistälainaa.fi on helppo ja turvallinen pikalaina arjen menoihin tai isompiin hankintoihin.

Pikalainan hakeminen on helppoa ja maksutonta

Netistälainaa.fi myöntää käyttöösi 100€ – 2250€ lainan ilman vakuuksia, takaajia ja kiinteää vuosimaksua. Lainaa voit hakea, mikäli olet vähintään 20-vuotias luotto­kelpoinen Suomessa asuva henkilö. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista ja  saat luottopäätöksen vielä samana päivänä.

Netistälainaa.fi tarjoaa edullista pikalainaa

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja maksat ainoastaan lainan käytöstä. Saatuasi lainapäätöksen, voit nostaa lainaa kerralla tai pienemmissä osissa kätevästi netissä kirjautumalla online-palveluumme tai tekstiviestillä. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Lainan nostoprovisio on 12,5 %. Laskun saat kerran kuussa ja voit hyödyntää lainan osamaksuominaisuuden maksamalla vain laskun minimilyhennyksen.