Lainan hakeminen

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Netistä Lainaa -palvelun avulla. Hae ja nosta 100-2000 euroa lainaa juuri sinulle sopivalla maksuajalla! Netistalainaa.fi tarjoaa turvallista lainaa netistä pienillä kuukausierillä, selkeillä kuluilla ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Netistalainaa.fi on joustava ja helppo joustoluotto!

Lainahakemus on selkeä ja turvallinen

Olemme halunneet tehdä lainan hakemisen yksinkertaiseksi ja selkeäksi. Täytät vain lyhyen lainahakemuksen ja odotat muutaman minuutin, kun tarkastamme hakemuksesi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, saat oman helppokäyttöisen luottotilin ja sieltä nostaessasi saat rahat tilille jopa 15 minuutissa. Miksi turhaan käyttäisit arvokasta aikaasi pankissa jonottamiseen, kun voit saada sopivan lainan vaikkapa kotisohvaltasi?

Lainaa ilman vakuuksia

Laina tai joustoluotto on yleensä oikea valinta sinulle jos kohtaat yllättäviä menoja, äkillisiä kustannuksia tai haluat vaikkapa yhdistää pienemmät lainat yhdeksi selkeäksi luotoksi. Netistalainaa.fi tarjoaa nopeat lainat, joita voit hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Kaiken lisäksi luottotilin avaaminen on maksutonta, eli voit avata oman luottotilin ilmaiseksi vaikka tänään. Maksat vain omalle pankkitilillesi nostamastasi luotosta.

Netistälainaa.fi-lainan nostamiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina voidaan myöntää kunhan olet yli 20 vuotias Suomalainen henkilö, jolla on moitteettomat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Selkeästi hinnoiteltu luottotili

Joustoluotto on nimensä mukaan joustavampi vaihtoehto arjen rahoittamiseen, sillä luottoraja on aina käytettävissäsi. Voit nostaa rahaa taloudellisen tilanteesi mukaan, ja maksat vain käyttämästäsi luotosta. Maksuaikaa tarjoamme sinulle jopa 37 kuukautta. Esimerkiksi nostaessasi joustoluottoa 1 500 euroa, kulusi ovat seuraavat:

 

Kulut

Nostoprovisio 12,5 %

Tilinhoitomaksu 9 €/kk

Kuukausikorko 5,95 %/kk

1 500 € joustoluotto kertamaksuna 1 696,50 €
1 500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

219,94 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

Siirry lainahakemukselle tästä!