Lainaa 700 euroa - nopeasti tilille

Aina arki ei mene ihan maaliin, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pieni tai vähän isompikin laina voi tulla tarpeen. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo monien vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 700 euroa lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on helppo. Lainapäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 700 € laina kertamaksuna  796,50 €
 700 € laina kk-erissä

 107,44 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 700 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot ja lainat sopivat pienehköön, tilapäiseen lainantarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan avulla pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 700 € lainaa haetaan

 

Kenties tietokone hajosi tai lomarahat tulevat kuukautta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa.fi tarjoaa kätevän ja nopean avun mihin tahansa pieneen tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 600 euron ja 800 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.