Lainaa 400 € - nopeasti omalle pankkitilille

Aina arki ei mene ihan maaliin, ainakaan talouden osalta, jolloin pienehkö tai isokin laina voi tulla tarpeen. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo monien vuosien ajan. NetistäLainaa tarjoaa 400 € lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainahakemuksemme  on yksinkertainen. Lainapäätös tulee muutamien minuuttien sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi summan pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 400 € laina kertamaksuna  459 €
 400 € laina kk-erissä

 62,25 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 400 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, hetkelliseen rahantarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin liian lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta kulutusluottoa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 400 € lainaa haetaan

 

Ehkä sohvaan tuli reikä tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monia kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa kätevän ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 300 euron ja 500 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.