Lainaa 300 euroa - helposti pankkitilille

Aina elämä ei mene putkeen, ainakaan talouden osalta, jolloin pieni tai vähän isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 300 € lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Luottopäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainasumman omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 300 € laina kertamaksuna  346,50 €
 300 € laina kk-erissä

 50 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 300 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat ja kulutusluotot sopivat pienehköön, hetkelliseen lainantarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan kiireellisiin menoihin - isommallakin summalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 300 € lainaa haetaan

 

Ehkä läppäri meni rikki tai lomarahat tulevat kuukautta kesälomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monia kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa helpon ja nopean avun mihin tahansa pieneen tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 200 euron ja 400 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.