Lainaa 2000 € - helposti pankkitilille

Joskus kaikki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pienehkö tai vähän isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 2000 euroa lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainahakemuksemme  on helppo. Lainapäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainan omalle pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 2000 € laina kertamaksuna  2259 €
 2000 € laina 12 kk-erässä

 250 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 2000 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot ja lainat sopivat pieneen, tilapäiseen lainantarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin vastaamaan kiireellisiin menoihin - isommallakin rahasummalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta kulutusluottoa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 2000 € lainaa haetaan

 

Kenties kunnon remontti kotona on paikallaan -  tai ehkä lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa.fi tarjoaa kätevän ja pikaisen avun mihin tahansa pieneen tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1800 euron ja 1900 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.