Lainaa 200 euroa - helposti omalle pankkitilille

Aina arki ei mene putkeen, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pieni tai isokin laina voi olla tarpeen. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 200 € lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on yksinkertainen. Lainapäätös tulee muutamien minuuttien sisällä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainan pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 200 € laina kertamaksuna  234 €
 200 € laina kk-erissä

 50 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 200 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot sopivat pienehköön, hetkelliseen tarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin liian lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin reagoimaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin rahasummalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta kulutusluottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 200 € lainaa haetaan

 

Ehkä imuri meni rikki tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa kätevän ja pikaisen avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 100 euron ja 300 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.