Lainaa 1900 € - helposti omalle pankkitilille

Aina elämä ei mene ihan maaliin, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pieni tai isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 1900 € lainaa, jonka saat nopeasti pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on yksinkertainen. Luottopäätös tulee muutamien minuuttien sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1900 € laina kertamaksuna  2146,50 €
 1900 € laina 12 kk-erässä

 250 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1900 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, tilapäiseen rahantarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin liian lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin reagoimaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2000 € luottorajan ansiosta voit nostaa pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1900 € lainaa haetaan

 

Kenties kotona on perusteellisen pintaremontin aika tai lomarahat tulevat kuukautta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa.fi tarjoaa kätevän ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1800 euron ja 2000 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.