Lainaa 1800 € - nopeasti omalle pankkitilille

Aina kaikki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pienehkö tai vähän isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo monien vuosien ajan. NetistäLainaa tarjoaa 1800 euroa lainaa, jonka saat nopeasti pankkitilille. Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Lainapäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainan omalle pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1800 € laina kertamaksuna  2034 €
 1800 € laina 12 kk-erässä

 250 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1800 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, tilapäiseen rahantarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin vastaamaan kiireellisiin menoihin - isommallakin rahasummalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta joustoluottoa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1800 € lainaa haetaan

 

Kenties kotona on remontin aika tai lomarahat tulevat vasta kesälomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa helpon ja pikaisen avun mihin tahansa pieneen tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1700 euron ja 1900 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.