Lainaa 1700 € - helposti pankkitilille

Joskus arki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan talouden osalta, jolloin pieni tai isokin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 1700 € lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainahakemuksemme  on yksinkertainen. Lainapäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainasumman pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1700 € laina kertamaksuna  1921,50 €
 1700 € laina 12 kk-erässä

 248,06 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1700 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pienehköön, tilapäiseen lainantarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin reagoimaan kiireellisiin menoihin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta luottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1700 € lainaa haetaan

 

Kenties vanha autosi hajosi tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa.fi tarjoaa kätevän ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1600 euron ja 1800 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.