Lainaa 1600 euroa - helposti pankkitilille

Aina elämä ei mene aivan putkeen, ainakaan talouden osalta, jolloin pieni tai isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistäLainaa tarjoaa 1600 € lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainan hakeminen meiltä on yksinkertaista. Luottopäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainasumman pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1600 € laina kertamaksuna  1809 €
 1600 € laina 12 kk-erässä

 234 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1600 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pienehköön, hetkelliseen rahantarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin vastaamaan kiireellisiin menoihin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta luottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla voit nostaa pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1600 € lainaa haetaan

 

Ehkä kotona on keittiöremontin aika tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monia kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa helpon ja pikaisen avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1500 euron ja 1700 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.