Lainaa 1500 euroa - nopeasti pankkitilille

Aina arki ei mene aivan putkeen, ainakaan talouden osalta, jolloin pienehkö tai isokin laina voi tulla tarpeen. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 1500 € lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainan hakeminen meiltä on yksinkertaista. Lainapäätös tulee muutamien minuuttien sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1500 € laina kertamaksuna  1696,50 €
 1500 € laina 12 kk-erässä

 219,94 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1500 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, tilapäiseen tarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin vastaamaan kiireellisiin menoihin - isommallakin summalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta kulutusluottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan avulla pystyt nostamaan pikaisesti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1500 € lainaa haetaan

 

Ehkä auto meni rikki tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa vaivattoman ja pikaisen avun mihin tahansa pieneen tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1400 euron ja 1600 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.