Lainaa 1400 euroa - helposti omalle pankkitilille

Aina arki ei mene putkeen, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pienehkö tai isokin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 1400 euroa lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on helppo. Lainapäätös tulee muutamien minuuttien sisällä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi summan omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1400 € laina kertamaksuna  1584 €
 1400 € laina kk-erissä

 205,88 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1400 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot ja lainat sopivat pieneen, tilapäiseen tarpeeseen, mutta näiden yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta joustoluottoa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 € luottorajan avulla voit nostaa nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1400 € lainaa haetaan

 

Ehkä on pintaremontin aika tai lomarahat tulevat kuukautta kesälomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monia kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa kätevän ja pikaisen avun mihin tahansa pienehköön tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1300 euron ja 1500 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.