Lainaa 1300 € - nopeasti tilille

Joskus elämä ei mene kuin Strömsössä, ainakaan talouden osalta, jolloin pieni tai isompikin laina voi tulla tarpeen. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo vuosien ajan. NetistäLainaa tarjoaa 1300 € lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainanhakuprosessimme  on helppo. Luottopäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainan omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1300 € laina kertamaksuna  1471,50 €
 1300 € laina kk-erissä

 191,81 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1300 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat ja kulutusluotot sopivat pieneen, hetkelliseen lainantarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin rahasummalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistaLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1300 € lainaa haetaan

 

Kenties kotona on remontin paikka tai lomarahat tulevat vasta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa vaivattoman ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1200 euron ja 1400 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.