Lainaa 1200 € - nopeasti omalle pankkitilille

Aina kaikki ei mene ihan maaliin, ainakaan rahatilanteiden osalta, jolloin pieni tai vähän isompikin laina voi tulla tarpeen. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 1200 euroa lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainanhakuprosessimme  on helppo. Luottopäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman omalle pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1200 € laina kertamaksuna  1359 €
 1200 € laina kk-erissä

 177,75 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 1200 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, tilapäiseen rahantarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistäLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin vastaamaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta luottoa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan avulla voit nostaa nopeasti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 1200 € lainaa haetaan

 

Ehkä kodinkoneet hajosivat tai lomarahat tulevat kuukautta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan ottajaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa kätevän ja nopean avun mihin tahansa pieneen tai isompaan tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 1100 euron ja 1300 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.