Lainaa 100 euroa - nopeasti tilille

Joskus elämä ei mene aivan suunnitellusti, ainakaan talouden osalta, jolloin pienehkö tai isokin laina voi olla paikallaan. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 100 euroa lainaa, jonka saat nopeasti tilille. Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Luottopäätös tulee muutaman minuutin sisällä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit siirtää haluamasi lainan omalle tilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 100 € laina kertamaksuna  121,50 €
 100 € laina kk-erissä

 50 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 100 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset lainat sopivat pieneen, tilapäiseen lainantarpeeseen, mutta perinteisten pankkilainojen yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika tai korkeat avausmaksut. NetistäLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin reagoimaan äkillisiin talouden muutoksiin - isommallakin summalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan avulla voit nostaa nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä tai suoraan online-palvelun kautta. NetistäLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 100 € lainaa haetaan

 

Kenties kahvinkeitin meni rikki tai lomarahat tulevat kuukautta lomasi jälkeen? Lainantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa tarjoaa helpon ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 2000 euron ja 200 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.