Lainaa - nopeasti ilman vakuuksia

Jokainen meistä tarvitsee joskus elämässään taloudellista puskuria, jolloin pienehkö tai vähän isompikin laina voi olla tarpeen. Me NetistäLainaalla tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet lainanhakijoita sivustollamme jo useiden vuosien ajan. NetistäLainaa.fi tarjoaa 100-2000 euroa lainaa, jonka saat nopeasti ja kätevästi tilillesi. Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Alustavan lainapäätöksen saat heti. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainan omalle tilillesi. Lisäksi meillä ei ole vuosimaksuja ja muita piilokuluja, vaan maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Koko prosessiin menee yleensä vain joitain minuutteja!

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1 500 € laina kertamaksuna  1 696,50 €
 1 500 € laina 12 kk-erässä

 219,94 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot sopivat pienehköön, hetkelliseen lainantarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt jatkossakin reagoimaan kiireellisiin menoihin - astetta isommallakin rahasummalla. Edellisen lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan käytössäsi olevan 2250 € luottorajan avulla pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle pankkitilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa.fi lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin lainaa yleensä haetaan

 

Lainaa haetaan NetistäLainaa.fi:stä yleensä ihan normaaliin arjen yllättävien menojen kattamiseen ja arjen talouden tasapainottamiseen. Rahantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistäLainaa.fi tarjoaa vaivattoman ja pikaisen avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu haetuimpiin lainasummiin:

Lainaa 100
Lainaa 200
Lainaa 300
Lainaa 500
Lainaa 1000
Lainaa 2000

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.