Pikavippiä arjen tarpeisiin

Pikavippi on kertaluontoinen laina, jossa takaisinmaksettavan erän suuruus ja maksuaika eivät aina sovi omaan taloudelliseen tilanteeseen. Kaikille tulee joskus yllättäviä menoja, joihin ei välttämättä ole osannut varautua. Meillä on juuri sinulle sopiva ratkaisu. Netistälainaa.fi joustoluotto on kuin pikavippi, mutta se tarjoaa sinulle pikavippiä edullisemman vaihtoehdon kohtuullisella kuukausierällä, ilman vakuuksia tai takaajia aina 2 250€ asti.

Pikavippi heti tilille joustoluoton avulla

Tulo- ja menoselvityksen sekä oikeiden yhteystietojen antaminen nopeuttavat merkittävästi lainan maksua tilillesi.  Lainapäätöksen saat useimmiten muutaman minuutin kuluessa, mikäli antamasi tiedot ovat kunnossa. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi siirrämme rahat heti tilillesi. Joustoluoton avulla pikavipin nostaminen hoituu kätevästi joko tekstiviestillä tai online-palvelun kautta. Tutustu tarkemmin nosto-ohjeisiin tästä.

Edullinen pikavippi - maksa vain käyttämästäsi luotosta

Pikavippiä voi hakea täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen, ja joustoluoton avulla saat käyttöösi jopa 2 250 € luottorajan. Uudenlaisen pikavipin avulla sinun ei tarvitse käydä läpi hakuprosessia yhä uudelleen. Rahaa voit nostaa tilillesi tarpeesi mukaan, ja saat maksuaikaa nostollesi jopa 37 kuukautta. Pikavipin kulut määräytyvät seuraavasti:

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 1 500 € joustoluotto kertamaksuna  1 696,50 €
 1 500 € joustoluotto 12 kk-erässä

 219,94 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

Onko pikavippi sinun valintasi?

Pikavippi sopii tilapäiseen rahantarpeeseen, esimerkiksi yllättävään laskuun, remonttiin tai muuttoon. Netistälainaa.fi myöntää pikavippiä vähintään 20-vuotiaille henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Voit tutustua hakijan kriteereihin tarkemmin tästä. Pikavippi soveltuu akuuttiin rahantarpeeseen silloin, kun elämäntilanteesi vaatii taloudellista tukea. Suosituimmat lainasummat palvelussamme ovat:

  • 100 €, jota haetaan yleensä pieniin hankintoihin, kuten konserttilippuihin tai ruokaostoksiin.
  • 200 €, jota käytetään arjen talouden tasapainottamiseen silloin, kun tulee yllättävä rahantarve
  • 500 €, joka on oiva apu silloin, kun esimerkiksi jääkaappi on mennyt rikki tai pyykinpesu päästää vedet lattialle.
  • 1000 €, jota käytetään mm. sisustuslainana muuttaessa uuteen asuntoon tai hieman isomman taloudellisen rypyn silottamiseen.
  • 2000 €, joka auttaa isommankin taloudellisen tilanteen korjaamiseen.

Milloin kannattaa valita pikavippi?

  • jos sinulla on tilapäinen rahantarve (esim. yllättävän suuri lasku, konserttilipun osto tai muutto)
  • elämäntilanteesi vaatii taloudellista tukea
  • haluat vaivattoman ja ketterän tavan lainata rahaa
  • kun tarvitset rahat heti tilillesi
  • olet vähintään 20-vuotias ja luottotietosi ovat moitteettomat