Lainaa 500 € - helposti omalle pankkitilille

Joskus kaikki ei mene kuin Strömsössä, ainakaan talouden osalta, jolloin pieni tai isompikin laina voi olla paikallaan. Me NetistaLainaa.fi:ssä tiedämme tämän ja olemmekin tästä syystä palvelleet Suomalaisia laina-asioissa jo useiden vuosien ajan. NetistaLainaa.fi tarjoaa 500 euroa lainaa, jonka saat nopeasti omalle pankkitilille. Lainahakemuksemme  on yksinkertainen. Luottopäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa haluamasi lainan omalle pankkitilillesi. Koko prosessiin menee yleensä vain lyhyt hetki!

 

Joustavat lainaehdot


NetistäLainaa.fi tarjoaa seuraavia joustavia lainaehtoja:

  • Lainapäätös minuuteissa
  • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä tai online-palvelusta
  • Ei kiinteitä vuosimaksuja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

 

 Kulut

 Nostoprovisio 12,5 %

 Tilinhoitomaksu 9 €/kk

 Kuukausikorko 5,95 %

 500 € laina kertamaksuna  571,50 €
 500 € laina kk-erissä

 79,31 €/1. erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

 

 

NetistäLainaa laina

 

Mitä eroa on NetistäLainaalla ja perinteisellä 500 euron kulutusluotolla?

 

Perinteiset kulutusluotot sopivat pieneen, tilapäiseen tarpeeseen, mutta lainojan yleisenä ongelmana on kuitenkin lyhyt maksuaika. NetistaLainaa.fi mahdollistaa sen, että pystyt tulevaisuudessakin reagoimaan kiireellisiin menoihin - isommallakin rahasummalla. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta joustoluottoa, vaan käytössäsi olevan 2000 euron luottorajan ansiosta pystyt nostamaan nopeasti tarvitsemasi rahat omalle tilillesi - vaikka tekstiviestillä. NetistäLainaa lainan myöntäminen edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, moitteetonta maksuhistoriaa sekä 20 vuoden ikää. Tarkistamme myös, että sinulla on suomalainen henkilötunnus, vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

 

Mihin 500 € lainaa haetaan

 

Kenties auton kaasutin meni rikki tai lomarahat tulevat vasta kesälomasi jälkeen? Rahantarpeita on yhtä monta kuin lainan hakijaakin. Tärkeintä kuitenkin on, että NetistaLainaa.fi tarjoaa helpon ja nopean avun mihin tahansa pienehköön tai isoon tarpeeseen. Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

 

Tutustu myös 400 euron ja 600 euron lainaan.

 

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %. Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.