Joustoluotto joustavilla ehdoilla - Hae heti!

Joustoluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Netistälainaa.fi joustoluotto tarjoaa heti käyttöösi 2 250 € luottorajan, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Joustoluoton merkittävimpänä etuna on nimenomaan sen joustavuus. Huolimatta siitä mihin tarvitset rahaa, on joustoluotto aina tukenasi, kun tarvitset helpotusta talouteesi. Netistälainaa.fi joustoluotto on edullinen vaihtoehto, sillä maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Yksi lainahakemus – jatkuva joustoluotto heti tilillesi

Täytä lainahakemus huolellisesti. Täsmällisten tietojen avulla voimme käsitellä hakemuksesi ilman ylimääräisiä viiveitä. Alustavan lainapäätöksen saat heti, ja mikäli hakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Uuden noston tekeminen myöhemmin on helppoa. Sinun ei tarvitse täyttää uutta lainahakemusta, vaan voit tehdä noston joko suoraan puhelimestasi tekstiviestillä tai kirjautumalla online-palveluumme. Tutustu nosto-ohjeisiimme tästä.

Joustoluotossa maksat vain käytöstä

Joustoluotto on nimensä mukaan joustavampi vaihtoehto arjen rahoittamiseen, sillä luottoraja on aina käytettävissäsi. Voit nostaa rahaa taloudellisen tilanteesi mukaan, ja maksat vain käyttämästäsi luotosta. Maksuaikaa tarjoamme sinulle jopa 37 kuukautta. Esimerkiksi nostaessasi joustoluottoa 1 500 euroa, kulusi ovat seuraavat:

Kulut

Nostoprovisio 12,5 %

Tilinhoitomaksu 9 €/kk

Kuukausikorko 5,95 %/kk

1 500 € joustoluotto kertamaksuna 1 696,50 €
1 500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

219,94 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 162,86 %.)

Joustoluottoa heti ennakoimattomiin hetkiin

Joustoluotto sopii monelle juurikin sen joustavuuden takia. Voit nostaa rahaa silloin kuin sitä tarvitset ja kun olet maksanut nostosi takaisin, rahat ovat heti uudelleen käytössäsi. Joustoluotto on kätevä ratkaisu etenkin silloin, kun elämässä ilmaantuu ennakoimattomia, akuutteja tilanteita, jolloin rahan tarve kasvaa. Yhdellä lainahakemuksella saat heti 2 250 € luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa tarvitsemasi rahat minuuteissa. Netistälainaa.fi myöntää joustoluottoa vähintään 20-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakijan kriteereihin voit tutustua tarkemmin tästä.