NetistäLainaa-lainapalvelu on uudistunut

Olemme uudistaneet lainapalvelumme, joten lainan hakeminen on nyt entistä kätevämpää. Samalla online-palvelumme on saanut uusia toimintoja ja ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi. Uskomme että tehdyt muutokset auttavat niin uusia kuin jo olemassa olevia asiakkaitamme käyttämään palvelua.

Online-lainapalvelu

Voit kirjautua online-palveluun NetistäLainaa.fi-sivun oikeasta ylälaidasta, tai mobiililaitteella käyttäen päävalikkoa. Kirjautuminen onnistuu käyttäen henkilötunnustasi ja meille ilmoittamaasi vahvistettua puhelinnumeroa. Saat kirjautumisen yhteydessä puhelimeesi koodin, joka sinun tulee vielä syöttää online-sivulle kirjautuaksesi. Online-palvelussa voit mm. tehdä nostoja joustoluotoltasi, tarkistaa joustoluoton nostovara, muuttaa yhteystietojasi ja nähdä tulevien laskujen eräpäivät ja summat. Voit tutustua uudistettuun online-palveluun tästä.

Asiakkaanamme voit osallistua myös kanta-asiakaskampanjoihin ja arvontoihin, joista ilmoitamme aina erikseen online-palvelussa ja uutiskirjeissämme. Täten kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksemme ja tilata uutiskirje jo lainaa hakiessasi.

 

Tutustu NetistäLainaa joustoluottoon.

 

Top Finance Oy:n hallitus on yksimielisesti päättänyt 26.8.2019, että Top Finance Oy ei myönnä 1.9.2019 jälkeen uusia lainoja kuluttajille. Kotisivuilla olevat tiedot lainan koroista ja luottokustannuksista koskevat ainoastaan ennen 1.9.2019 haettuja ja myönnettyjä lainoja.

Nordea ilmoittaa että osassa sen verkkopankin ja mobiilipankin palveluissa on tilapäisiä häiriöitä jota korjataan parhaillaan. Tämä aiheuttaa myös viiveitä nostojen ulosmaksuissa Nordean tileille. Pahoittelemme tästä aiheutunutta mahdollista vaivaa.

NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös juhannuksena. Asiakaspalvelussamme on kuitenkin poikkeuksia juhannuksen vuoksi.