Onko laskusi myöhässä?

Tilapäiset maksuvaikeudet ovat yleisiä tänä päivänä. Olemme Netistälainaa.fi:llä valmiita auttamaan sinua, jotta  laskusi eivät ehdi perintään asti. Teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi, jotta saat taloutesi tasapainoon.

 Netistälainaa.fi tarjoaa kolmea keinoa, joilla voit estää maksujesi  joutuminen perintään.

 1. Eräpäivän muutos

 Jos sinulla ei ole varaa maksaa velkaasi juuri laskussa olevana eräpäivänä, voit pyytää meitä siirtämään eräpäivää  tuoneemmaksi. Saat tarvitsemaasi lisäaikaa, jotta voit kerätä veloitettavan summan kokoon.

 2. Maksuvapaa kuukausi

 Jos sinulla ei ole avoimia laskuja maksettavana, voit pyytää Netistälainaa.fi:ltä maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse maksaa kuukausierän mukaista summaa, mutta kuitenkin tästä aiheutunut korko lisätään velkaan.

3. Kuukausierän pienennys

Voit myös pyytää kuukausierän pienennystä. Maksusumma kuukaudessa pienenee, mutta lainan takaisinmaksuaika pitenee sitä mukaan, kuinka paljon lyhennät velkaa kuussa.

 

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-la klo 8-22.

 

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla asiakaspalvelu@topfinance.fi. Vastaamme aina samana päivänä, useimmiten parissa tunnissa. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa numeroon 010 3255 791.