Halvimmat lentoliput näillä vinkeillä!

Kesä on jo pitkällä ja lomakausi pyörii täyttä vauhtia. Olet ehkä jo lomaillut ulkomailla tai kauan odotettu reissu on vielä edessä. Tiedätkö, milloin lentoliput ovat halvimmillaan? Mitkä tekijät kannattaa ottaa huomioon, jos haluat säästää lipuissasi pitkän pennin?

 

Netistälainaa.fi jakaa vinkit edullisten lentolippujen ostoon:

1. Varaa liput 7 viikkoa etukäteen. Lentolippujen ostopäivän sekä matkustusajankohdan aikavälillä on nimittäin merkitystä. Osta siis lippusi noin pari kuukautta etuajassa.

 

2. Kun tiedossa on juhlapyhiä tai loma-aikoja, kuten joulu ja pääsiäinen tai hiihto-, kesä- ja syysloma, kannattaa liput ostaa jo 14 viikkoa etukäteen. Loma-ajat ja pyhävapaat ovat suosittuja matkustusaikoja, minkä vuoksi lentoyhtiöt nostavat lippujensa hintoja näiden aikana.

 

3. Lähde reissuun aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Myönnetään, kukaan ei haluaisi herätä aamuyöllä lähteäkseen matkalle tai saapua kohteeseen keskiyöllä. Juuri tämän vuoksi aikaiset aamulennot tai myöhäiset iltalennot ovat halvempia. Toivomme, että hetkellinen väsymys voittaa pari sataa  euroa kalliimmat lentoliput.

 

4. Sijoita matkasi lähtö ja paluu tiistaille, keskiviikolle tai lauantaille. Viikonlopun lähipäivinä lennot ovat kalliimmat, sillä viikonloput vilkastuttavat matkustajaliikennettä. Lauantai on myös hyvä lähtö- tai paluupäivä, sillä useimmat eivät lähde reissuun tai palaa reissulta kesken viikonlopun.

 

5. Välilaskut säästävät rahaa. Eikö olisikin helppoa lentää suoraan kohteeseen? Ei tarvitse suunnistaa tuntemattomilla lentokentillä, jonottaa turvatarkastuksissa yhä uudelleen tai stressata, löytääkö laukkusi uuteen koneeseen. Suoralentojen helppouden vuoksi ne ovat kalliimpia. Lompakkosi kuitenkin kiittää, kun kuntoilet hetken lentokentillä, seurailet ihmisvilinää turvatarkastusjonossa ja rukoilet laukkusi tulevan vastaan kohdemaan laukkuhihnalla.

 

6. Seuraa suosimaasi lentoyhtiötä sosiaalisessa mediassa, tilaa lentoyhtiön uutiskirje sähköpostiin tai liity kanta-asiakkaaksi. Lentoyhtiöt usein tiedottavat ensin mahdollisista tarjouksista, kampanjoista tai alennuksista uskollisille asiakkailleen. Tällä tavoin voit säästää rahaa lentolippusi hinnassa.

 

Jos kuitenkin taloutesi on tiukalla tällä hetkellä, mutta sydän halajaa lomalle, Netistälainaa.fi joustoluotto tarjoaa rahoitusapua matkallesi. Saat käyttöösi 2 250 € luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa sen verran rahaa, kun olet budjetoinut lomallesi. Varaa lentolippusi äkkiä, sillä syyslomaan on aikaa maagiset 14 viikkoa.

 

Hae lomarahaa joustoluoton avulla tästä.