Näin otat käyttöön E-laskupalvelun

Mikä on E-lasku ja miten se toimii?

 

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat suoraan omaan verkkopankkiisi. E-lasku on pankkien yhdessä kehittämä, joten se on turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Kun otat käyttöösi e-laskun, maksun tietoja ei tarvitse näppäillä erikseen, vaan kaikki tiedot löytyvät verkkopankista automaattisesti. Sinun tulee vain hyväksyä lasku, ja senkin voit automatisoida valitsemalla e-laskun maksutavaksi veloituksen suoraan tililtä.

E-laskut jäävät verkkopankkiin talteen vielä maksamisen jälkeenkin, eikä sinun tarvitse ylläpitää työlästä paperiarkistoa laskuistasi. Kotiin tulevan paperin määrä siis vähenee.

Vaikka laskun tiedot löytyvät verkkopankista valmiiksi, voit halutessasi muuttaa esimerkiksi summaa tai eräpäivää tai poistaa laskun jopa kokonaan.

Oletko sinä NetistäLainaa-asiakas? Ottamalla käyttöön ilmaisen e-laskun syyskuun loppuun mennessä, olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 200 € arvoisen SuperLahjakortin! Lahjakortti on käytettävissä yli 100 eri liikkeessä.

5 syytä ottaa E-lasku käyttöön

 

  • Täsmällinen: Saat laskun suoraan verkkopankkiisi ajoissa ennen eräpäivää
  • Helppo: Laskun tiedot (mm. tili ja viitenumero) ovat kaikki valmiina verkkopankissa
  • Turvallinen: Lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiisi
  • Ympäristöystävällinen: Sähköinen laskutus vähentää ympäristön kuormitusta
  • Automaattinen: Voit halutessasi hoitaa laskut kokonaan automaattisesti, jolloin maksu veloittuu tililtäsi suoraan.

 

Miten otan E-laskun käyttöön omassa verkkopankissani?

 

E-laskuun siirryt näppärästi verkkopankissa, vaikka seuraavan kerran kun olet maksamassa laskua.

Voit myös solmia e-laskusopimuksen erikseen, jolloin sinun tulee tehdä haku e-laskuttajan nimellä, tilinumerolla tai y-tunnuksella.

 

Ota e-lasku käyttöön ja voit voittaa 200 € arvoisen SuperLahjakortin


Ottamalla käyttöön e-laskupalvelun NetistäLainaa-laskuillesi syyskuun 2018 aikana, olet automaattisesti mukana 200e arvoisen Superlahjakortin arvonnassa. SuperLahjakortti on käytettävissä yli 100 liikkeessä, joten voittaja löytää varmasti mieluisan käyttökohteen lahjakortille. Arvonta suoritetaan viikolla 40 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli emme saa yhteyttä voittajaan, tai voittaja ei vahvista voittoaan seitsemän (7) päivän kuluessa, arvomme uuden voittajan. Lue lisää SuperLahjakortista tästä.

 

e-lasku