NetistäLainaa-lainapalvelu on uudistunut

Olemme uudistaneet lainapalvelumme, joten lainan hakeminen on nyt entistä kätevämpää. Samalla online-palvelumme on saanut uusia toimintoja ja ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi. Uskomme että tehdyt muutokset auttavat niin uusia kuin jo olemassa olevia asiakkaitamme käyttämään palvelua.

Online-lainapalvelu

Voit kirjautua online-palveluun NetistäLainaa.fi-sivun oikeasta ylälaidasta, tai mobiililaitteella käyttäen päävalikkoa. Kirjautuminen onnistuu käyttäen henkilötunnustasi ja meille ilmoittamaasi vahvistettua puhelinnumeroa. Saat kirjautumisen yhteydessä puhelimeesi koodin, joka sinun tulee vielä syöttää online-sivulle kirjautuaksesi. Online-palvelussa voit mm. tehdä nostoja joustoluotoltasi, tarkistaa joustoluoton nostovara, muuttaa yhteystietojasi ja nähdä tulevien laskujen eräpäivät ja summat. Voit tutustua uudistettuun online-palveluun tästä.

Asiakkaanamme voit osallistua myös kanta-asiakaskampanjoihin ja arvontoihin, joista ilmoitamme aina erikseen online-palvelussa ja uutiskirjeissämme. Täten kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksemme ja tilata uutiskirje jo lainaa hakiessasi.

 

Tutustu NetistäLainaa joustoluottoon.

 

NetistäLainaa-asiakaspalvelu palvelee poikkeuksellisesti perjantaina 8.6.2018, jolloin asiakaspalvelu palvelee klo 8-17 välisenä aikana.
Päätimme laittaa jakoon yhteensä 4 lippua Ruisrockiin, jotka arvotaan kahden onnellisen voittajan kesken. Liput ovat koko viikonlopun peruslippuja, jotka ovat jo loppuunmyyty. Tartu siis tilaisuuteen ja voit voittaa unohtumattoman kesäviikonlopun ystäväsi kanssa!
NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös pääsiäisenä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse normaalisti, mutta puhelinpalvelumme aukioloissa on poikkeuksia.