NetistäLainaa-lainapalvelu on uudistunut

Olemme uudistaneet lainapalvelumme, joten lainan hakeminen on nyt entistä kätevämpää. Samalla online-palvelumme on saanut uusia toimintoja ja ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi. Uskomme että tehdyt muutokset auttavat niin uusia kuin jo olemassa olevia asiakkaitamme käyttämään palvelua.

Online-lainapalvelu

Voit kirjautua online-palveluun NetistäLainaa.fi-sivun oikeasta ylälaidasta, tai mobiililaitteella käyttäen päävalikkoa. Kirjautuminen onnistuu käyttäen henkilötunnustasi ja meille ilmoittamaasi vahvistettua puhelinnumeroa. Saat kirjautumisen yhteydessä puhelimeesi koodin, joka sinun tulee vielä syöttää online-sivulle kirjautuaksesi. Online-palvelussa voit mm. tehdä nostoja joustoluotoltasi, tarkistaa joustoluoton nostovara, muuttaa yhteystietojasi ja nähdä tulevien laskujen eräpäivät ja summat. Voit tutustua uudistettuun online-palveluun tästä.

Asiakkaanamme voit osallistua myös kanta-asiakaskampanjoihin ja arvontoihin, joista ilmoitamme aina erikseen online-palvelussa ja uutiskirjeissämme. Täten kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksemme ja tilata uutiskirje jo lainaa hakiessasi.

 

Tutustu NetistäLainaa joustoluottoon.

 

NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös pääsiäisenä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse normaalisti, mutta puhelinpalvelumme aukioloissa on poikkeuksia.
Olemme uudistaneet lainapalvelumme, joten lainan hakeminen on nyt entistä kätevämpää. Samalla online-palvelumme on saanut uusia toimintoja ja ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi.
NetistäLainaa.fi palvelee sinua läpi joulun lähes normaalisti. Lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, mutta joulun alla asiakaspalvelumme puhelinpalvelussa on pieniä muutoksia.