Joustoluotto - näin se toimii!

Netistälainaa.fi joustoluotto on sovittuun luottorajaan asti jatkuvasti käytössä oleva luotto. Netistälainaa.fi myöntää  vakuudetonta joustoluottoa 100 eurosta jopa 2250 euroon saakka. Voit nostaa tarvitsemasi rahat tilillesi kerralla tai tarpeesi  mukaan. Joustoluottoa käyttäessäsi maksat vain silloin, kun sinulla on avointa saldoa. Lähetämme laskun kerran kuussa, ja  takaisin maksettu osuus on uudelleen käytössäni niin kauan, kun haluat joustoluoton jatkuvan.

 Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä

 Netistälainaa.fi joustoluoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen kätevästi  nettisivuillamme. Lainapäätöksen saat heti ja rahat siirtyvät tilillesi 15 minuutissa, jos pankkisi on: Nordea, Osuuspankki,  Säästöpankki, Aktia, Danske Bank, S-Pankki tai POP-pankki. Lisäksi annamme sinun itse määrittää eräpäivän laskuillesi sekä  tarjoamme ensimmäisille 44 päivälle korotonta maksuaikaa. Olemme myös tehneet rahan nostamisen tilille helpoksi sinulle.  Rahaa voit nostaa tekstiviestillä tai nettipalvelussamme.

Mitä maksat joustoluotosta?

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka ei tarvitse takaajia tai sisällä kiinteitä vuosimaksuja. Netistälainaa.fi veloittaa ainoastaan 12,5% nostoprovision avoimesta saldosta sekä 9 euron tilinhoitomaksun. Joustoluoton voit maksaa kerralla tai erissä, ja alla on kaksi maksusuunnitelmaa kerralla tai erissä maksamisesta.

   SUMMA  SUMMA
 Joustoluotto  200 €  600 €
 Nostoprovisio  25 €  75 €
 Tilinhoitomaksu  9 €  9 €
 Maksu  234 € (kerralla)  93,38 € (1. erä)
     seuraavat erät pienenevät  aina velkasaldon lyhentyessä,  kuukausierään  lisätään 5,95 %  kuukausikorko

 

 

 

 

 

 

 

Lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä klo 8-22. Puhelinpalvelumme on auki ma-pe 9-18 ja la 10-15.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla asiakaspalvelu@topfinance.fi. Vastaamme aina samana päivänä, useimmiten parissa tunnissa. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa numeroon 040 3789 958. 

 

Top Finance Oy:n hallitus on yksimielisesti päättänyt 26.8.2019, että Top Finance Oy ei myönnä 1.9.2019 jälkeen uusia lainoja kuluttajille. Kotisivuilla olevat tiedot lainan koroista ja luottokustannuksista koskevat ainoastaan ennen 1.9.2019 haettuja ja myönnettyjä lainoja.

Nordea ilmoittaa että osassa sen verkkopankin ja mobiilipankin palveluissa on tilapäisiä häiriöitä jota korjataan parhaillaan. Tämä aiheuttaa myös viiveitä nostojen ulosmaksuissa Nordean tileille. Pahoittelemme tästä aiheutunutta mahdollista vaivaa.

NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös juhannuksena. Asiakaspalvelussamme on kuitenkin poikkeuksia juhannuksen vuoksi.