Lainaa netistä ilman vakuuksia

Valuuttoja on perinteisesti yhdistänyt se, että pankit hallitsevat niiden liikkeellelaskua, säilytystä ja niillä tapahtuvia maksuja. Näin pankit ovat pystyneet vaikuttamaan valuuttojen arvonkehitykseen, ja maksuja on voitu jäljittää melko helposti. Kryptovaluutat, eli bittirahat muuttavat tämän.
Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti. Nykyisin jo yli 40 % suomalaisista shoppailee netistä joka kuukausi, postin pakettitoimitukset rikkovat ennätyksiä lähestulkoon vuosittain ja eläkeikäisetkin ovat heränneet tekemään ostoksia verkkokaupoista. Suosituimpia ostoksia ovat vaatteet, kodin elektroniikka ja kauneuteen ja terveyteen liittyvät tuotteet. Paras shoppailusesonki on joulukuussa, jolloin jouluostokset kasvattavat myös verkkokauppojen ostoksia.
Ystävänpäivällä on erilaisia merkityksiä. Perinteisesti Suomessa on juhlistettu ystävyyttä, mutta joillekin ystävänpäivä tarkoittaa amerikkalaiseen tapaan rakastavaisten juhlaa. Joka tapauksessa ystävänpäivä on monelle merkityksellinen päivä, jolloin muistetaan rakkaimpia. Onneksi ystävänpäivänä ajatus on tärkein, eikä lahjaa varten tarvitse törsäillä.

Ajankohtaista lainapalvelussamme

NetistäLainaa-lainapalvelu on avoinna normaalisti ympäri vuorokauden, myös pääsiäisenä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse normaalisti, mutta puhelinpalvelumme aukioloissa on poikkeuksia.
Olemme uudistaneet lainapalvelumme, joten lainan hakeminen on nyt entistä kätevämpää. Samalla online-palvelumme on saanut uusia toimintoja ja ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi.
NetistäLainaa.fi palvelee sinua läpi joulun lähes normaalisti. Lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, mutta joulun alla asiakaspalvelumme puhelinpalvelussa on pieniä muutoksia.